Diensten

Ons bedrijf biedt een breed scala van logistieke diensten aan voor het vervoeren van de algemene en project gerelateerde lading, inclusief buitenmaatse en zware vracht. Het type van transport wordt bepaald door de afmetingen / gewicht en de specifieke details van elke lading (van enkele container, wagon of trailer tot een volledige schipvracht).

In Rusland en GOS, kunnen sommige goederen niet verplaatst worden via slechts enkele type van vervoer (enkel via spoorweg of baan) door de technische en fysieke beperkingen van de lokale infrastructuur maar ook vanwege specifieke reguleringen inzake vracht van buitengewone omvang en gewicht. Om dit te omzeilen, plannen we de transport combinaties zodanig dat de lading zo dicht mogelijk bij de plaats van bestemming afgeleverd wordt door het gebruik te maken van bestaande waterwegen.

Om de meest efficiënte voorwaarden in termen van kosten, veiligheid en de vervoertijd te bekomen tijdens het opstellen van logistieke routes, vertrekken we altijd vantuit de veronderstelling dat de verschillende types van vervoer gebruikt zullen worden. Afhankelijk van de specifieke omstandigheden en seizoensvereisten van vervoer, kan er overwogen worden om een gezammelijk gebruik te maken van zowel waterwegen en spoorweg als waterwegen en land transport.

Wij bieden de volgende vervoerdiensten aan:

  • Levering van goederen vanuit de locaties in de EU, VS en Verre-Oosten naar centrale havens (principe van groepering) om dan verder via zee naar eindbestemming te vervoeren. Verzending kan plaats vinden vanuit havens aan de Baltische of de Zwarte Zee en ook Verre Oosten. Nadien wordt de lading overgeladen en verder vervoerd via de binnenlandse waterwegen. Het rivier transport van goederen gebeurt aan de hand van binnenschepen en veerboten zodat het laden en lossen  zonder de hulp van kust-of drijvende kranen kan gebeuren.
  • Het vervoer van goederen via land transport, inclusief speciale transport vanuit de landen van West Europe naar Rusland and GOS maar ook via Rusland en GOS vanuit laad sites of EU zee havens.
  • Vervoer via spoorweg vanuit EU-landen naar GOS, inclusief vervoer van 20/40-foot containers. Het verkrijgen van de toestemmingen om in  Rusland buitenmaatse of zware lading via spoorweg te mogen vervoeren
  • Registratie van vracht-en douanedocumenten, volgens de eisen van klanten.
  • Organisatie van de plaatsing of installatie op fundering van buitenmaatse en zware voorwerpen.